Woningontruiming

Er zijn verschillende situaties waarin een woningontruiming van belang kan zijn, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Gaat u verhuizen, dan is het in de meeste situaties bijvoorbeeld van belang dat de woning kaal opgeleverd wordt. Wij van ontruimverhuis.nl kunnen u in dit geval helpen om de woning volledig te ontruimen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning in nette staat kan worden opgeleverd. Door de woningontruiming aan onze professionals over te laten, kunt u overigens niet alleen zeker zijn van een nette woning, maar hoeft u zich ook niet zelf bezig te houden met de ontruiming. Zeker als de woning om een vervelende reden, zoals vanwege een overlijden, ontruimd moet worden is het fijn dat u de ontruiming aan een professioneel team kunt uitbesteden.

De vele voordelen van een professionele woningontruiming

Kiest u voor professionele woningontruiming door ons team, dan worden al uw meubels met zorg verhuist. U hoeft dus niet bang te zijn voor beschadigingen. Wij hebben de juiste kennis en middelen om uw woning snel en zorgvuldig te ontruimen. Bovendien hebben we ruim 10 jaar ervaring en krijgt u bij ons ook een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien krijgt u bij ons vooraf het bedrag te horen dat u betaalt en daar houden wij ons ook aan. Voor een vast bedrag kunt u dus zeker zijn van een professionele woningontruiming en alles dat hierbij komt kijken.

Ook bedrijfspanden en zorgkamers

Behalve dat wij uw woning kunnen ontruimen als dat nodig is, zijn we ook in staat om bedrijfspanden en zorgkamers op professionele wijze te ontruimen. Moet uw bedrijfspand ontruimd worden na aanleiding van een faillissement of bedrijfsverhuizing? Dan kunnen wij de ontruiming voor u verzorgen, zodat u het bedrijfspand in de juiste conditie kunt opleveren. Werkt u bij een zorginstelling en moet er een zorgkamer ontruimd worden? Dan doen we dit ook graag voor u.

Een landelijke service

U kunt ontruimverhuis.nl inschakelen ongeacht waar in Nederland u woont, wij voeren onze diensten namelijk landelijk uit. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan graag wat we voor u kunnen betekenen. U krijgt bij ons een geheel vrijblijvende offerte. U zit dus nog nergens aan vast als wij een offerte voor u hebben opgesteld.

Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag ons ook dan gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken per e-mail, maar u kunt ons ook bellen en zelfs whatsappen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

  Contact informatie

  info@ontruimverhuis.nl

  085 8209796

  0611283818

  Moezel 19A 2491CV 's Gravenhage

  Bel ons direct 0858209796, 0611283818 of stuur ons een bericht