Huis ontruimen

Er zijn verschillende situaties te benoemen waarin een woning ontruimd moet worden. Daar kunnen leuke redenen voor zijn, bijvoorbeeld als u vrijwillig verhuist, maar ook vervelende redenen, zoals een overlijden. Wij kunnen uw huis ontruimen op professionele wijze, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij hebben een professioneel team dat altijd zorgvuldig met uw spullen omgaat. Bovendien hebben we inmiddels ruim 10 jaar ervaring en een 100% tevredenheidsgarantie. Wilt of moet u uw huis ontruimen? Dan kunt u dit dus het best overlaten aan ontruimverhuis.nl. Zo kunt u zeker zijn van een professionele dienstverlening.

Onze werkwijze

Neemt u contact met ons op, dan krijgt u eerst een volledig vrijblijvende offerte. Ook nadat u een offerte van ons heeft ontvangen, zit u dus nog nergens aan vast. Gaat u akkoord, dan kunt u er zeker van zijn dat de woning ontruimd wordt door een professioneel team met voldoende ervaring en met beschikking tot de juiste middelen. Wij kunnen uw spullen zorgvuldig en efficiënt verhuizen, waardoor de woning binnen een mum van tijd ontruimd is. Communicatie vinden we bij ontruimverhuis.nl zeer belangrijk. Wij houden ons strikt aan onze afspraken en zorgen ervoor dat uw woning in de juiste conditie en bovendien op tijd opgeleverd kan worden.

Kwetsbare meubelen worden extra zorgvuldig verhuist

Sommige meubels zijn kwetsbaarder dan andere meubels. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke meubels kwetsbaar zijn en dus extra zorgvuldig verpakt moeten worden. Voor kwetsbare meubels hebben we speciaal inpakmateriaal. Uw matrassen kunnen we inpakken met speciale matrashoezen en uw kleding verhuizen we in speciale garderobedozen. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat uw inboedel ook na de woningontruiming nog in goede conditie is.

Wij ontruimen ook zorgpanden en bedrijfspanden

Ook als u een zorgpand of bedrijfspand ontruimd wilt hebben, bent u bij ontruimverhuis.nl aan het juiste adres. Ook op dit gebied hebben onze vakmensen veel ervaring. Heeft u grote en/of kostbare machines die naar een nieuwe locatie verhuisd moeten worden? Dat vormt voor onze verhuizers geen enkel probleem. Heeft u bepaalde wensen waar we rekening mee moeten houden bij het verhuizen? Bespreek ze gerust met ons! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw huis ontruimen? Neem contact op

Wilt u uw huis laten ontruimen door een professioneel team? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen, mailen of whatsappen. Ook als u nog vragen heeft over onze dienstverlening, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

  Contact informatie

  info@ontruimverhuis.nl

  085 8209796

  0611283818

  Moezel 19A 2491CV 's Gravenhage

  Bel ons direct 0858209796, 0611283818 of stuur ons een bericht