Over ons

Wie is Ontruim & verhuis
eigenlijk?

Ontruim & verhuis staat paraat voor uw ontruiming of verhuizing

Komt het doordat u verhuist naar een kleinere woning, of naar een bejaarden- of verpleeghuis? het kan iedereen wel is een keer voorkomen. Het ontruimen van het hele huis en het verzorgen van bezemschoonmaak is voor veel mensen een hele taak, daarom staan ​​wij bij Ontruim & Verhuis voor je klaar.

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf, zeer flexibel. Service en oplossingsgericht werken is onze stimulans. Door onze klanten tevreden te houden. Geeft dat ons energie om ons werk op de hoogste niveau te houden.

Offerte aanvragen

  Een greep uit onze diensten

  Verhuizen van woning

  Verhuizen gaat meestal gepaard met veel plannen en checklists. Met onze praktische vaardigheden en aandachtspunten helpen we je graag om jouw handelen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als verhuisservice helpen wij u een handje, zodat jij je nergens zorgen om hoef te maken.

   

  Lees meer

  Verhuisbedrijf Den Haag

  Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf Den Haag? Dan bent u bij ontruimverhuis.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel verhuizingen als ontruimingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons deskundige personeel kunnen we uw meubels zorgvuldig en efficiënt verhuizen.

   

  Lees meer

  Woning ontruimen na overlijden

  Is een van uw dierbaren overleden? Dan heeft u het als nabestaande al erg moeilijk. Toch moet er ook nog veel geregeld worden, waardoor deze tijd extra zwaar voor u kan zijn. Zo moet er bijvoorbeeld een uitvaart geregeld worden en moet de woning van uw overleden dierbare mogelijk ontruimd worden.

   

  Lees meer

  Huis ontruimen

  Er zijn verschillende situaties te benoemen waarin een woning ontruimd moet worden. Daar kunnen leuke redenen voor zijn, bijvoorbeeld als u vrijwillig verhuist, maar ook vervelende redenen, zoals een overlijden. Wij kunnen uw huis ontruimen op professionele wijze, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij hebben een professioneel team dat altijd zorgvuldig met uw spullen omgaat.

   

  Lees meer

  Woningontruiming

  Er zijn verschillende situaties waarin een woningontruiming van belang kan zijn, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Gaat u verhuizen, dan is het in de meeste situaties bijvoorbeeld van belang dat de woning kaal opgeleverd wordt. Wij van ontruimverhuis.nl kunnen u in dit geval helpen om de woning volledig te ontruimen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning in nette staat kan worden opgeleverd.

   

  Lees meer

  Bel ons direct 0858209796, 0611283818 of stuur ons een bericht