Verhuisbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf Den Haag? Dan bent u bij ontruimverhuis.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel verhuizingen als ontruimingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons deskundige personeel kunnen we uw meubels zorgvuldig en efficiënt verhuizen. Kiest u voor ontruimverhuis.nl, dan weet u zeker dat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld wordt. Zelf verhuizen kost u veel tijd en kan bovendien een uitdaging vormen. Zo is het wel van belang dat al uw meubels heelhuids aankomen op de juiste plek. Wij pakken uw kwetsbare meubels extra goed in en behandelen al uw spullen met zorg. Bovendien beschikken we over de juiste middelen, zoals vrachtwagens en takelwagens.

Het perfecte verhuisbedrijf Den Haag

Kiest u voor ontruimverhuis.nl, dan kiest u voor het perfecte verhuisbedrijf Den Haag. Wij hebben al ruim 10 jaar lang ervaring en ons personeel bestaat uit professionele vakmensen. Wij komen onze afspraken na en hanteren een vaste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat u een vrijblijvende offerte door ons opstellen, dan zit u nog nergens aan vast. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u dus aan om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden.

Wij kunnen u ook helpen in het geval van een bedrijfsverhuizing

Niet alleen in het geval van een gewone verhuizing kunnen we u helpen om uw spullen op een efficiënte manier naar uw nieuwe woning te brengen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ook helpen in het geval van een bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunnen we u ook helpen wanneer een woning ontruimd moet worden, vanwege het overlijden van een dierbare bijvoorbeeld. Zo kunt u vrijwel altijd bij ons terecht als u een verhuizing of ontruiming wilt laten verzorgen door een specialist.

Neemt u gerust contact op

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons bellen, maar ook mailen of whatsappen. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen, zodat we u snel duidelijkheid kunnen bieden. Wilt u graag een vrijblijvende offerte laten opstellen door een professioneel verhuisbedrijf Den Haag? Dan is ook dat mogelijk. Wij kunnen een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen

  Contact informatie

  info@ontruimverhuis.nl

  085 8209796

  0611283818

  Moezel 19A 2491CV 's Gravenhage

  Bel ons direct 0858209796, 0611283818 of stuur ons een bericht