Ontruimen

Een greep uit onze diensten

Huis ontruimen

Er zijn verschillende situaties te benoemen waarin een woning ontruimd moet worden. Daar kunnen leuke redenen voor zijn, bijvoorbeeld als u vrijwillig verhuist, maar ook vervelende redenen, zoals een overlijden. Wij kunnen uw huis ontruimen op professionele wijze, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij hebben een professioneel team dat altijd zorgvuldig met uw spullen omgaat.

 

Lees meer

Woningontruiming

Er zijn verschillende situaties waarin een woningontruiming van belang kan zijn, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Gaat u verhuizen, dan is het in de meeste situaties bijvoorbeeld van belang dat de woning kaal opgeleverd wordt. Wij van ontruimverhuis.nl kunnen u in dit geval helpen om de woning volledig te ontruimen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning in nette staat kan worden opgeleverd.

 

Lees meer

Woning ontruimen na overlijden

Is een van uw dierbaren overleden? Dan heeft u het als nabestaande al erg moeilijk. Toch moet er ook nog veel geregeld worden, waardoor deze tijd extra zwaar voor u kan zijn. Zo moet er bijvoorbeeld een uitvaart geregeld worden en moet de woning van uw overleden dierbare mogelijk ontruimd worden. Wij kunnen u helpen bij het ontruimen van de woning, zodat u in ieder geval al een last minder draagt.

 

Lees meer

Bel ons direct 0858209796, 0611283818 of stuur ons een bericht